Hogyan kell masszírozni a mellnagyobbításhoz - 7 fajta mellnagyobbítás

A kis mell mérete masszázzsal megnagyobbítható

A különféle masszázstípusokat széles körben alkalmazzák a mell külső állapotának javítására.

Ez az eljárás a szalonban és otthon is elvégezhető. A lányok és az érett szépségek egyaránt elégedetlenek mellszobruk méretével, és arról álmodoznak, hogy megnövelik.

Mindenki számára hasznos egy ilyen hatás a problémás területre? Mit kell tudni a mellnagyobbítás masszázstechnikáiról és milyen típusú eljárások alkalmazhatók, és mit jobb megtagadni? Hogyan készítsd el őket otthon? Találjuk ki.


Az eljárás előnyei és lehetséges kárai

A masszázs hasznos a női mell számára, és hozzájárul annak növekedéséhez

Az enyhe dörzsölés minden életkorban mindenképpen előnyös a mell számára. Ezért:

 • A masszázs jótékony hatással van a bőrre - feszesebbé, megerősödik, rugalmasabbá válik.
 • A bőr mechanikai irritációja ezen a területen jótékony változásokhoz vezet a mellkas területén.
 • Az erek kitágulnak, javul a vérellátás, nő a szövetek oxigénellátása.

Milyen esetben lehet káros a fizikai megterhelés?

Az ülés megkezdésekor el kell végeznie az emlőmirigyek ultrahangját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mell egészséges.A mastopathia, a ciszták és a jóindulatú daganatok szigorú ellenjavallatokmasszázs eljárásokhoz, mivel hozzájárulnak a neoplazmák növekedéséhez.

Gondosan!Az ügyetlenül elvégzett eljárás megnyújtja a bőrt és hozzájárul annak megereszkedéséhez. Akkor is meg kell tagadnia a masszázs folytatását, ha utána fáj a mellkasa.

A 7 legjobb masszázs a mell rugalmasságáért és a megvalósításukhoz szükséges technológia

A masszázs jó módszer a megereszkedett mellbőr feszességének javítására. Ennek megfelelően ez kiváló megelőzése a bőr megereszkedésének.Ujjbeggyel történik.Leggyakrabban ezt a területet simogatással masszírozzák, ami segít megerősíteni a bőrt, fokozni a nyirokkiáramlást és ellazítani az idegrendszert.

1. Olajos

Olívaolaj mellolajos masszázshoz

Felemeli és vizuálisan megnöveli az emlőmirigyeket, rugalmassá teszi a bőrt, hidratálja és táplálja. Könnyű bőrradírozás után vigye fel. A megvalósításhoz bármilyen növényi olajat használhat.

 • Az olívaolaj egy csepp citromlével simává és rugalmassá teszi a bőrt, eltávolítja az öregségi foltokat.
 • A szőlőmagolaj tökéletesen hidratálja a bőrt.
 • A homoktövis olaj elősegíti a bőrsejtek regenerálódását és vitaminokkal telíti.

Óvatosan és óvatosanSimogató körkörös mozdulatokkal dörzsölje be az olajat a bőrbe.

Figyelem!A bőrrel dolgozunk, anélkül, hogy befolyásolnánk a mirigyszövetet. Az eljárási szabályokat betartjuk!

2. Víz

A zuhany segítségével olyan masszázst végezhet, amely növeli a mellbőséget

Feszesíti a bőrt, megakadályozza a megereszkedést, vizuálisan megemeli a mellet, növelve azt. Kétféleképpen lehet megtenni:

 • Első út– zuhanyozás segítségével, kellemes hőmérsékletű vízzel. Fontos: ne használjon forró vizet, mert segít a bőr ellazításában és a petyhüdtség megjelenésében. Ezt az anticellulit masszázst körkörös mozdulatokkal, erős zuhanysugárral végezzük tíz percig.
 • Második út- kontrasztzuhany használata. Kezdjük meleg vízzel, helyette hideg. A meleg víz hatásának hosszabbnak kell lennie, mint a hideg víznek. Hideg vízzel fejezzük be. A hőmérséklet-különbség kiváló hatással van az emlőmirigyekre, javítja a vérkeringést, feszesíti és erősíti a bőrt, vizuálisan megnagyobbítja.

3. Higiénikus

Ez a fajta masszázsjó használni este zuhany után.Használjon barack-, sárgabarack- vagy olívaolajat a könnyű siklás érdekében. Ha a bőr lomha, keverjen össze egyenlő mennyiségű homoktövis- és napraforgóolajat.

 1. Az első lépés a simogatás.Ezzel el kell kezdeni bármilyen masszírozást. A simogatás hozzájárul a mellszövet előkészítéséhez más típusú masszázshatásokhoz - dörzsöléshez és felületi gyúráshoz.
 2. Következő, dörzsöléskörkörös mozdulatokkal az ujjbegyekkel.
 3. Higiénikus dörzsölés végrehajtásakor használhatja"rezgés"- a tenyérrel végzett gyors lengő mozgások. Fogja meg a mellkasát a kezével, a másik tenyerével rezegjen - a mellbimbótól a váll területére kell irányítani.
 4. A dagasztás nagyon óvatosan történik, csak a bőrt rögzíti, "csípős" mozdulatokat végez.

4. Javító

Ezt az opciót striák vagy megereszkedés jelenlétében hajtják végre. Ennek a masszázstípusnak a technikája hasonló a higiénikus masszázshoz.A korrekciós masszázs előtt speciális krémmel kenjük fel a mellkastŐk tudják eltávolítani a zsírt a mellkasból.

 1. Először vigyen fel egy speciálisan kiválasztott krémet a bőrrestriáktól vagy mellemelésre. Mindezeket az alapokat gyógyszertárban kell megvásárolni, és tanúsítvánnyal kell rendelkezniük.
 2. Vigye fel a krémet, és körkörös mozdulatokkal dörzsölje beujjbegyével. A krémet nem alkalmazzák a mellbimbó területére.
 3. Végezzen gyengéd simogatásta mellbimbóktól oldalra, majd a mellbimbóktól felfelé.
 4. Simogató mozdulatokkal fejezzük be.Egyik kezünkkel megtámasztjuk a mellkast, a másikkal simogatjuk, és fordítva.

5. Qi technika

A keleti mellnagyobbítási gyakorlatok bizonyos pontok befolyásolására és speciális manipulációk végrehajtására irányulnak. A Qi masszázs elősegíti a női hormonok termelésének aktiválását, és ennek következtében a mell megnagyobbodását.A keleti gyakorlatok szakértői azt állítják, hogy az eredmény látható lesz, ha egy ilyen hatást folyamatosan végrehajtanak.

 1. A Qi masszázs technológia a kezek bemelegítésével kezdődik. Ehhez erőteljesen dörzsölje össze a tenyerét, mentálisan telítse pozitív energiával.
 2. Nyújtsa szét az ujjait, és tegye a kezét a mellkasára.
 3. Forgassa el mindegyik mellkast befelé irányuló mozdulatokkal.A forgatások számának harminchat többszörösének kell lennie.

Ezt a gyakorlatot reggel és este lehet elvégezni.A forgatás elősegíti a prolaktin termelését, ami hozzájárul az emlőmirigyek gyors növekedéséhez.

Figyelem!Az ellenkező irányú mozgás a keleti gyakorlatok szakértői szerint csökkentheti a mellkast.

6. Shiatsu technika

Elősegíti a női hormonok termelődését, amelyek segítségével a mell növekedése és feszesebbé válik.

A Shiatsu technika egy ősi keleti gyakorlat, amely abból álla hüvelykujj párnájával érintse meg bizonyos pontokat.A Shiatsu japán akupresszúrát szakembernek kell elvégeznie. Az eljárást nem könnyű elvégezni, mivel az atlaszon jól látható reflexogén pontokon kell hatni. De ahhoz, hogy ezeket minden egyes személyben megtaláljuk, jelentős gyakorlatra van szükség.

Pontok a testen a japán shiatsu masszázshoz
 1. Először nyolc ponton járunk el, amelyek a pajzsmirigy helyén, a nyaki üreg közelében találhatók.
 2. A hüvelykujjával enyhén nyomja meg az egyes pontokat ötször. A nyomási idő három másodperc.
 3. A következő pont hátul található - a gerinc és a koponya találkozásánál. Ennek a pontnak az expozíciós ideje öt másodperc.
 4. A következő két pont a kulcscsontok felett található. Mindegyik expozíciós ideje öt másodperc.
 5. Ezután ugyanúgy járunk el nyolc ponton, amelyek a lapockák felett helyezkednek el, és a lapockák mindkét oldalán.

Figyelem!A reflexogén pontoktól való eltérés káros lehet, vagy teljesen használhatatlanná teheti a hatást.

7. Kesztyű használata

Masszírozó kesztyű mellnagyobbításhoz

Az ilyen hatás érdekében jó egy masszázskesztyűt használni, amelyet a gyógyszertárban lehet megvásárolni.A merevség mértékének megfelelően kell felvenni.Ha érzékeny a bőre, használhat vászonból vagy pamutból készült kesztyűt, durvább bőr esetén a természetes luffa megfelelő.

Egy ilyen törlőkendő javítja a vérkeringést és eltávolítja az elhalt sejteket a bőr felszínéről.Természetes anyagokból kell készülnie.Ezt a mellnagyobbítási eljárást finom körkörös mozdulatokkal végezzük a mellbimbótól a hónaljig, majd a mellbimbótól a kulcscsontig.


A mellre gyakorolt hatások alapvető szabályai

Masszázs hatások kellkönnyű és felületes.A durva expozíció elfogadhatatlan - elősegíti a bőr megnyúlását, és számos betegséget provokálhat.

 1. A mozgást a mellbimbótól a hónalj felé, valamint a mellbimbótól a kulcscsont felé kell irányítani.
 2. A masszírozást jó este, zuhanyozás után végezni. Utána fekve pihenni kell.
 3. Mielőtt masszázs vagy önmasszázs tanfolyam elvégzése mellett döntene, forduljon nőgyógyászhoz. Bármilyen emlőbetegség esetén nem szabad masszírozni.
 4. Masszírozni kell a mellbőség növeléséretíz-tizennégy napos tanfolyamok formájában, akkor feltétlenül tartsunk szüneteket.

Hasznos tippeket

A tisztán mechanikai hatások valószínűleg nem járulnak hozzá az emlőmirigyek növekedéséhez. A bőr masszírozása jól kombinálható kontrasztzuhannyal és egy sor gyakorlatokkal a mellkas számára. A speciális gyakorlatok segítenek kidolgozni azokat a mellizmokat, amelyeken az emlőmirigyek találhatók. A masszázs feszesíti és feszesíti a bőrt. Ez a három típusú expozíció ideális lesz - a mellkas megemelkedett és rugalmas lesz.

A lány masszázs eljárásokkal megnöveli a melleit

Az alulsúlyos lányok bizonyos számú kilogramm felszedésével megnövelhetik mellbőségüket. A mellszobor zsír-, kötő- és mirigyszövetből épül fel, így az alulsúllyal küzdők mellkasa mindig lapos vagy nagyon kicsi, mivel nincs benne zsírréteg.

Fogyókúrás diéták használata – legyen óvatos!A fogyás mindig fogyáshoz vezet a mellkas területén. A lekerekített női formák zsírszövet jelenlétére utalnak - a mellszobor nem jelenik meg „a semmiből".

A mellkas megnagyobbításához speciális fizikai gyakorlatokat kell alkalmaznia a mellszoborra, valamint masszázskezelésekre. De mindenkinek meg kell tennie? A lányok úgy vélik, hogy a kis mellek csökkentik vonzerejüket az ellenkező nem szemében. Valójában sok férfi csak egy kis mellszobor rajongója. A szép testtartás, a kihelyezett vállak és a megemelt áll mindenekelőtt minden lány vonzerejét növelik, és a mellbősége néha nem számít sokat!