A használat tapasztalata Mammax

Agnessa, Velence, a Mammax tapasztalata

Tapasztalat a velencei Ágnes Mammax-ről

Terhesség alatt nagyon sokat híztam. Szülés után szoptatott. Aztán természetesen leesett ezek a felesleges kilók. És mindez negatívan hatott a mellkasomra. Nyoma sem maradt az egykori gyönyörű, buja, rugalmas mellszobrnak, amelyet a férj csodált. A barátoknak azt javasolták, hogy vegyék fel a kapcsolatot egy plasztikai sebésszel a mell térfogatának és alakjának helyreállítása érdekében. Konzultációra jött, először úgy tűnt, úgy döntött, hogy megműti, de aztán elutasította. Megállt egy egyszerű arcplasztika érdekében.

De miután az interneten átolvasta a természetes Mammax kapszulák számos nő általi használatának áttekintését, úgy döntött, hogy teljesen elhagyja a plasztikai sebész szolgáltatásait. Vonzott a komplex természetes összetétele, az a tény, hogy bármely életkorban bevehető, a mellékhatások hiánya. A gyártó megígérte, hogy a kapszulák hozzájárulnak a mell alakjának visszaállításához a fogyás és a terhesség után, a természetes térfogat feltöltésére genetikai és örökletes rendellenességek esetén. Kockáztattam és megrendeltem.

A recepció kezdete

Fotók a kapszula bevétele előtt és után, a Mammax használatának tapasztalata

És azt akarom mondani, hogy nem bántam meg. A Mammax gyártó ígérete szerint az eredmény a kapszula alkalmazásának kezdetétől számított egy héten belül észrevehető volt. Eleinte azonban alaposan elolvastam a termék használatára vonatkozó utasításokat, mi az ajánlott adagolás. Egy hét után a mell rugalmasabbá vált, a bőr kellemes tapintású. További 7 nap elteltével a formák szépek lettek, a domborművek vonzóak. A mell fokozatosan növekedni kezdett, ugyanolyan vonzóvá vált.

Még két hétig ittam a Mammax kapszulákat, csodálkoztam az elért eredményeken. A mellkas közepén lévő üreg gyönyörű bőrrel vonzott, sima lett, a mellszobor deformációja szinte teljesen eltűnt. A mellkas rugalmas, akár egy emelés vagy plasztikai műtét után. A striák gyakorlatilag láthatatlanok. Úgy döntöttem, hogy egy teljes kúrával megiszom a Mammax kapszulákat. Két hónappal később a férjem egyszerűen csodálkozott, hogy milyen erős lett a mellszobrom. Mint 25 éves, amikor találkoztunk. A striáknak nyoma sem volt, a formák igazán szexiké váltak. A mell mennyisége megduplázódott.

A felhasználás eredményei

Szeretném megjegyezni, hogy a Mammax kapszulákat szedve nem észleltem semmilyen mellékhatást vagy negatív reakciót. A szervezet jól tolerálta a gyógyszert, nem érezte magát rosszul és nem szédült. Épp ellenkezőleg, a test megerősödött, megnőtt az ereje. A bőr állapota általában javult. Ez egy valóban hatékony komplex és megfizethető áron. Most sem gondolkodom azon, hogy meglátogassam a plasztikai sebészeket, és emeljek, mellkorrekciót. Ajánlom mindazoknak a fiatal anyáknak és nőknek, akik szép, vonzó alakjukat és térfogatukat vissza akarják állítani mellkasukig.