Vélemények erről: Mammax

 • Zsófia
  A terhesség után a mell elvesztette korábbi alakját, striák jelentek meg. Plasztikai sebészhez akartam menni, de féltem. Olvastam a fórumokon a Mammax kapszulákról, megkockáztattam és megrendeltem. A hatás egyszerűen elképesztő. A tanfolyam végén a mellrész rugalmassá vált, a bőr rugalmassá vált, a striák eltűntek. Ajánlom.
  Mammax
 • Viktória
  Fiatal korától kezdve nem dicsekedhetett gyönyörű és dús mellekkel. Nem volt elegendő természetes térfogat. Olvastam a mammax-ről az interneten, természetes kompozíciót vonzottam. Megrendeltem. Két héttel később észrevettem, hogy a mellkas elkezdett kitölteni, a kontúrok tisztábbak lettek. Miután egy tanfolyamon megittam a kapszulákat, egyszerűen csodálkoztam, a természetes mennyiségek feltöltődtek.
  Mammax
 • Anna
  Az életkor előrehaladtával a melle kezdett elveszíteni korábbi vonzerejét. Arra gondoltam, hogy végezzek arcszínjavítást, de hogy őszinte legyek, szkeptikus vagyok az ilyen eljárásokkal kapcsolatban. Egy barátom Mammax kapszulákat ajánlott. Rendeltem és szeretném megjegyezni, hogy elégedett voltam. Mellbősége buja, szexi lett, mint 20 év alatt.
  Mammax
 • Viktória
  Hormonális zavar után észrevettem, hogy negatív hatással van a mellemre. Megjelentek a striák, a formák kevésbé egyértelműek, és egyáltalán nem kell beszélni a rugalmasságról. Vettem mammax, vágott. Mellbősége megnövekedett, a bőr egyenletes és szép lett. Most megengedhetem magamnak egy mély nyakkivágást. A férfiak csak őrültek.
  Mammax
 • Viktória
  Úgy döntöttem, hogy lefogyok, a felesleges kilók már nem tűntek vonzónak. Fogytam 10 kg-ot, de a mellem eltűnt velük. A mellkas megereszkedett, striák jelentek meg. Tanácsot adott a Mammax-nek, megitta a tanfolyamot. És hurrá, a mellkas megtelt, a formák visszatértek, a bőr hihetetlenül rugalmas és ragyogó lett. Sőt, az ár megfizethető. Ajánlom mindenkinek!
  Mammax
Felhasználói értékelés Mammax
4.9
25