Lehetséges-e növelni a mell méretét. Hogyan lehet nagyítani a mellet otthon

A plasztikai sebészet segítségével megszerezheti a kívánt méretű mellet. De van-e esély a méret növelésére otthon, olvashatjuk ebben a cikkben.

A gyönyörű és dús melleket mindig is csodálják a férfiak, és irigykednek a nők. Végül is nem mindenkinek van szerencséje, hogy van egy harmadik mellmérete. A bolygón is vannak olyan törzsek, ahol a szépség mércéje egy lapos mellű nő. Szerencsére nem rólunk van szó. Itt vannak csak a filmek vagy tévésorozatok főszereplői, lenyűgöző, gyönyörű mellű ruhákkal, egyre több kicsi lányt hajtanak be a komplexusokba.

Hogyan lehet nagyítani a mellet műtét nélkül?

A plasztikai sebészet olyan előrelépést tett, hogy minden kívánságát követve megváltoztatható az ember a felismerhetetlenségig. A mellnagyobbító műtét nem lesz kivétel. Eddig ez az egyetlen hatékony módja annak, hogy a kívánt formájú és méretű melleket rövid időn belül, de a legdrágábban is megszerezhessük. De mit tegyünk, ha nagyon ijesztő a sebész kés alá menni, és az alsóbbrendűségi komplexum annyira fejlődött, hogy nem teszi lehetővé a normális életet?

 • A melle nagyításának legegyszerűbb módja a terhesség és a szoptatás. Igaz, ez a módszer csak ideiglenes eredményt ad, pontosabban a laktáció befejezése után a mell tovább csökkenhet és elveszítheti alakját. És a kérdés ismét aktuálissá válik
 • A havi ciklus bizonyos napjain a mell kissé megnő. Ennek oka a hormonális szint. Így a test felkészül az esetleges terhességre, és ha ez nem történik meg, akkor a mell visszatér korábbi méretére.
 • Felszedhet pár plusz kilót, mert a zsírszövet a mell szerkezetének fő alkotóeleme. De csak éles súlycsökkenés után fordul elő fordított folyamat, elveszik a térfogat és az alak. Szigorú diéta és görbületes formák - ezek a dolgok összeegyeztethetetlenek, fel kell áldozni valamit
 • Aktív és rendszeres szexuális életet élj. Ez elősegíti a női nemi hormonok aktív termelését a test által, ezek szintén hozzájárulnak a mell néhány centiméteres nagyításához. Az intim simogatásoknak köszönhetően javul az emlőmirigyek vérkeringése, ami viszont jótékony hatással van a térfogatra

Ha a fenti módszerek egyike sem működik, megpróbálhatja növelni a mell méretét:

 • Testmozgás
 • Hagyományos gyógyászat
 • Masszázs
 • Krémek és gélek
 • Különleges étrend
 • Gyógyszerek
 • Bizonyos technikák követése.
mellmérés centiméterrel

Hogyan lehet nagyítani a melleket népi módon?

A mell növelése érdekében segítséget kérhet a hagyományos orvoslásból.

 • A mályva gyökereinek főzete legalább három hónapig, de legfeljebb egy évig segíti az emlőmirigyek egy méretben való növekedését. Minden a szervezeten múlik. Ehhez szüksége lesz: száraz virággyökerekre, 3 evőkanálra és 3 pohár vízre, amelyet a vízellátásból vettek. Tegye mindezt egy serpenyőbe, és forralja fel, 15 perc múlva vegye le a tűzről és szűrje le. A húslevest naponta háromszor kell bevenni, fél órával étkezés előtt, egyenként 0, 3 csésze. Az ilyen kezelés folyamata egy hónap, ezt követően egy hét szünetet kell tartania, és megismételheti a kinevezést. Javasoljuk, hogy közben vegye be a húslevest, tömörítéseket készítsen belőle a mellkason. A mályva gyökereinek ezt a hatását a bennük lévő fitoszterol hormon tartalma magyarázza, ami pozitív hatással van a mell megnagyobbodására.
 • A komlótobozok tartalmazzák a női fitoösztrogént, amely felelős a mell megnagyobbodásáért. Javasoljuk, hogy szájon át, infúzió formájában vegye be. Ehhez forraljon fel egy pohár vizet, és öntsön rá egy evőkanál növényi kúpot. Csomagolja be jól az edényeket, vagy használjon termoszt, ragaszkodjon hozzá egész éjjel. Az infúziót naponta háromszor kell bevenni, 0, 33 csésze, 21 napot egy hét szünettel. A várható hatás körülbelül három-hat hónapos felvétel után jelentkezik. Fel kell készülnie arra, hogy az infúzió nagyon keserű, és a cselekvés nem azonnal, hanem fokozatosan történik
 • Káposztalevet ihat, csak ez a módszer alkalmas fiatal lányok számára pubertáskor. Ez a módszer felnőtt nőknél nem működik.
 • A mellnagyobbításhoz hársat, csalánt és ürömöt használhat. Gyógyteához juthat: öntsön egy teáskanálnyi növényt egy pohár forrásban lévő vízzel. Ezt követően tegye az edényeket a növényzel vízfürdőbe, és forralja 20 percig. Fedjük le és hagyjuk 40 percig. Ezt követően szűrje le a teát, és vegyen be 0, 3 csészét naponta háromszor. Az ilyen kezelés folyamata egy hónap, egy hét szünettel. Válasszon egyet a felsorolt növények közül, és 3 hónapon belül készítsen belőle teát, utána használhat másik növényt, majd egy harmadikat
 • Finomabb népi recept: egyenlő mennyiségben vegyen be mézet, diót és citromot. Vágja fel a citromot dióval, áthaladva egy húsdarálón, majd adjon hozzá mézet és keverje össze. Ilyen keveréket kell enni 1 evőkanál, naponta háromszor, 6 hónapig
 • Kipróbálhatja a mell megnagyobbodását oregánóval, komlótobokkal és édesgyökér gyökérrel. Mindezeket az összetevőket 50 gramm méretben vesszük és összekeverjük. Ezután vegyen 1 evőkanálnyi gyűjteményt, és töltsön meg egy pohár forró vizet. A gyűjteményben lévő edényeket 15 percig vízfürdőben helyezzük el. És még negyven percig ragaszkodik hozzá. Ügyeljen arra, hogy az edényeket fedővel fedje le. Egy hónapon belül vegyen be 0, 3 pohár infúziót naponta háromszor. Tartson egy hét szünetet, és ismételje meg
gyógynövényes főzet mellnagyobbításhoz

FONTOS: Mindezek a receptek ellenjavallatokkal rendelkeznek. Szigorúan be kell tartani az adagolt infúziókat, főzeteket és keverékeket. Jobb orvoshoz fordulni a mell ilyen módon történő megnagyobbodásának lehetőségéről.

Hogyan lehet a jód mell megnagyobbodása?

Az interneten elég sok lelkes válasz található a mellnagyobbításról egy jódháló segítségével.

FONTOS: A mell megnagyobbodása a fokozott véráramlás miatt következik be. De ennek a módszernek nagyon sok ellenjavallata van, bár úgy tűnik, hogy biztonságosabb lehet, mint a jód.

Ehhez szüksége van:

 • Vattapálcával egyenletesen vigyen fel jódcsíkokat az emlőmirigyek bőrére, anélkül, hogy befolyásolná a mellbimbók környékét
 • Mielőtt ezt megtenné, zuhanyozzon vagy fürdessen, hogy a mellkas területe tiszta maradjon.
 • Az alkalmazás után hagyja megszáradni a jódot, ezután természetes szövetből készült melltartót vehet fel
 • Naponta egyszer el kell végezni a manipulációt.
 • Az ígért hatásnak három hónapos használat után el kell érnie.
 • A lányoknak és a nőknek figyelembe kell venniük a lakóhelyet és a szervezet lehetséges jódhiányát. Ebben az esetben a jódháló gyorsan felszívódik a bőrbe, így a test feltölti tartalékát. De ezt nem lehet fanatizmussá változtatni.
 • A legártalmatlanabb mellékhatások lehetnek a száraz bőr, az allergiás reakciók és fanatikus alkalmazás esetén az égési sérülések.
 • A jód mellkason történő hosszan tartó alkalmazása a pajzsmirigy meghibásodásait és egészségügyi problémákat okozhat.
 • A jódháló hőmérsékletének folyamatos, részenkénti növekedése a daganatok megjelenéséhez vezethet
jód mellnagyobbításhoz

FONTOS: Nem használhat jódot az emlőmirigyek alakjának javítására a nőknél a laktáció abbahagyása után, ez csak nagyban károsíthatja az egészséget.

Hogyan növelhető a mell a testmozgással?

A testmozgás elősegíti az emlőmirigyek alakjának javítását, fitté és szépségessé tételét. De, hogy a mellet két méretben megnöveljük, ez inkább mítosz, mint valóság.

A gyakorlatokat minimális számú megközelítéssel kell kezdeni, fokozatosan növelve az intenzitást. Végezheti otthon, ismerős és kényelmes környezetben:

 • Állva pihentesse a kezét a falnak, amennyire csak lehetséges. Ebben a helyzetben 15 másodpercig kell állnia. Csinálj 10 szettet
 • A fekvőtámaszok, csakúgy, mint a testnevelés órán, csak helyesek. Ha nagyon nehéz elindítani, akkor térdre támaszkodhat. Ideális esetben egy megközelítésben 15 ismétlésnek kell lennie, de el lehet kezdeni kettővel, mindennap növelve a számot.
 • Hanyatt fekvő helyzetben emelje fel a súlyzókat a padlóra merőlegesen. A súlyzók súlya fél-két kilogramm. Ezek közül a gyakorlatok közül 15-öt egy megközelítéssel kell elvégeznie.
 • Súlyzókkal a kezében ugyanazokat a mozdulatokat végezze, mint síeléskor. Ezt egy percen belül meg kell tenni. Ha elkészült, emelje fel karjait a padlóra merőlegesen. Ezt hatszor kell megtenni egy megközelítéssel, és három megközelítésnek kell lennie.
 • Álló helyzetben emelje fel a súlyzókat a padlóra merőlegesen. A súlyzó súlya és a gyakorlatok száma, mint a háton fekvő gyakorlatban
 • Állva nyomja egymásba tenyerét, legyenek a mellkas szintjén, és a könyöke legyen külön. Ezt a gyakorlatot 5 másodpercig kell elvégezni, ismételje meg 10-szer
gyakorlatok mellnagyobbításhoz

FONTOS: A gyakorlatokat minimális mennyiséggel kell elkezdeni, fokozatosan növelve a terhelést. A siker kulcsa a rendszeresség és az intenzitás. Az eredmény csak három hónapos órák után látható.

Mellnagyobbító gél

A plasztikai sebészet alternatívájaként a gélek mellnagyobbításra használhatók. Ők:

 • szintetikus, ne oldódjon fel a testben
 • természetes, felszívódó

Géleket fecskendő és tű segítségével fecskendeznek a női mellbe.

FONTOS: A szintetikus gélek nem léphetnek be a testbe, az ilyen mellnagyobbítás következményei nagyon súlyosak. Az emlőszövet nem lesz kocsonyaszerű, kivéve, hogy a gél egy másik helyre költözhet. És rendkívül nehéz eltávolítani a testből.

A hialuronsav alapú természetes gélek segítenek abban, hogy másfél nagyobb mellet kapj. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy a hatás hat hónaptól másfél évig tart. Ezt követően meg kell ismételni az eljárást.

FONTOS: Ha úgy döntöttek, hogy az emlőmirigyek méretét úgy növelik meg, hogy gélt adnak beléjük, akkor a szakember választását teljes felelősséggel kell megközelíteni. Csak tapasztalt és profi orvosokban bízhat.

mellnagyobbító krém

Mellnagyobbító krém

Sok nő krémmel próbálja megváltoztatni a melle alakját és méretét. A krém összetétele a következő lehet:

 • Természetes
 • Hormonális

FONTOS: Természetes krém használatával a mell nem növelhető meg. Az összetételben szereplő gyógynövények csak a bőr állapotának javításában segítenek, de nem többet.

A hormonkrémek csak rendszeres használat esetén segítenek a mell egy méretének növekedésében. Ha abbahagyja a krém alkalmazását az emlőmirigyek területén, azok gyorsan visszanyerik korábbi formájukat. Tartósabb hatás csak akkor érhető el, ha a gyógyszert rendszeresen, hat hónapon belül alkalmazzák. Ezek a krémek vitaminokat és gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak a bőrre.

Az orvosok rendkívül szkeptikusak a mellnagyobbítás ezen módszerével kapcsolatban. A hormonális gyógyszerek állandó alkalmazása a bőrön befolyásolhatja az általános hormonális hátteret. Ez pedig késleltetheti a menstruációt, súlyos betegségek előfordulását.

FONTOS: Nem használhat ilyen krémeket a serdülőkorban lévő lányok, a negyven évüket betöltött nők és a fiatal anyák, akik elvesztették formájukat a szoptatás után.

lenmagolaj mellnagyobbításhoz

Hogyan növelhető a mell olajjal?

Biztonságos módja annak, hogy illataolajokkal szép és tónusú formát adjon a melleinek. Hatásuk jótékonyan hat a vérkeringésre, amely viszont több centiméteres térfogatot ad hozzá.

Használhat olajat:

 • masszázshoz
 • tonikként vagy testápolóként
 • készítsen vele maszkot vagy tömörítést.

FONTOS: A pozitív hatás csak rendszeres használat mellett érhető el.

Az illóolajok önmagukban nem használhatók. Néhány csepp olajat össze lehet keverni tejföllel, kefirrel, olajos babakrémmel, mandula- és vazelinolajjal. Csak egy olajat használhat az eredmény elérése érdekében, vagy használhat olajos keveréket, amely hatékonyabb.

Mellnagyobbításhoz a következő olajokat használhatja:

 • Lenmagból
 • Olajbogyó
 • Muskátli
 • Vasfű
 • Kámfor
 • Édeskömény
 • Szőlő
 • Ánizs
 • Komló
 • Ylang Ylang
 • Levendula
 • Tea fa
 • narancssárga
 • Zsálya
 • Esti kankalin
 • Búzacsíra
 • Jojoba.

FONTOS: Óvatosan vigye fel az olajokat, kerülje a mellbimbó területét. A használat megkezdése előtt meg kell győződnie az olajok általános toleranciájáról, függetlenül attól, hogy vannak-e allergiás reakciók. Ha Önnek is nehéz döntést hoznia az olaj választásáról, akkor egy aromaterapeutához fordulhat segítségért.

krém maszkok mellnagyobbításhoz

Mellnagyobbító maszk

Rendszeres maszkok készítésével a dekoltázs területén szép formát adhat a melleinek, javíthatja a bőr állapotát, sőt növelheti a volumenét. Néhány centiméter lehet, mert az első harmadik és negyedik mérethez a sebész kése alá kell menni. Öblítse le a maszkokat hideg vízzel, de nem sokat, különben csak beteg lehet.

 • Reszeljen le egy almát káposztával. Keverjen össze egy evőkanál keveréket egy teáskanál mézzel és egy evőkanál vajjal szobahőmérsékleten. alkalmazza ezt a keveréket masszázs után 15 percig
 • Kakaóvajat kell alkalmazni az hónaljra és a dekoltázsra. Ezt követően masszázst kell végezni. Magának a mellnek nem kell olajat kenni.
 • A borzongást, 20 gramm mennyiségben, fel kell oldani a tejföl konzisztenciájáig meleg vízben. Ezt a keveréket 20 percig kell alkalmazni.

Maszkok alkalmazásakor kerülni kell a mellbimbó területét. A maszkokat rendszeresen, naponta váltogatva kell elvégezni.

sport mellnagyobbítás

Gyakorlatok mellnagyobbításhoz

Tudnia kell, hogy a testmozgás nem segíti a mell megnagyobbítását, de javítja az alakját. De ha rendszeresen, hosszabb ideig gyakorol, akkor némi növekedés tapasztalható az emlőmirigyek térfogatában.

A tornaterem tökéletes az intenzív edzésekhez. Edző irányításával a következő gyakorlatokat hajthatja végre:

 • Nyomja meg a súlyzót, a súlynak fokozatosan növekednie kell, és el kell érnie a testtömeg 80% -át
 • Emelje fel a súlyzókat
 • Gyakorlat a szimulátoron, a mellizomcsoport edzése

FONTOS: Az edzéseket rendszeresen, hetente háromszor kell elvégezni. Ha gyakrabban gyakorol, akkor nem lesz kárt, de nem lesz előnye sem. Az izom az edzés után nő, nem a testmozgás alatt.

mellnagyobbító termékek

Mellnagyobbító termékek

 • Elterjedt a vélemény, hogy ha nagy mennyiségben eszik káposztát, gyönyörű mellet kaphat. De mint a gyakorlat mutatja, ez egy másik mítosz. A 13 és 19 év közötti lányoknak és lányoknak esélyük van ennek ellenkezőjét bizonyítani, és egy ilyen élelmiszer nem segít az érettebb nőknél.
 • A kétes tippek között szerepel a nyers tészta is. Az emésztőrendszerrel kapcsolatos problémák mellett nem várható több eredmény.
 • Úgy gondolják, hogy ha sört iszik, akkor megnő a melle. Ez valószínűleg egy újabb reklámfogás. Végül is a modern sör közel sem olyan természetes, mint a múlt században. Az egészségi problémákon és a súlygyarapodáson kívül ez az ital nem tesz semmit jobban.
 • A zsíros és ócska étel a felhízott kilogrammból csak 20 grammot ad a dekoltázs területének. Jobb, ha egészséges zsírokat vesz fel étrendjébe: zsír, olívaolaj, zsíros hal, magvak, avokádó. Jótékonyan befolyásolják az emlőmirigyek állapotát és általában a testet. Csak mindenben, amit tudnia kell, mikor kell abbahagyni, az ellenőrizetlen használat mellnagyobbodáshoz vezethet a derék és a csípő felesleges súlya miatt
 • A hálózatban létezik egy mítosz, miszerint ásványvíz segítségével meg lehet nagyítani a melleket. Vizet kell inni, és a szükséges mennyiségben, de ez nem befolyásolja a mell méretét. Ha túl sok folyadékot iszol, az duzzanathoz vezethet
 • Azok az élelmiszerek, amelyek mellet több centiméterrel megnövelik, tartalmazzák azokat, amelyek természetes női hormonokat tartalmaznak. Ez elsősorban hüvelyesek és szójabab. Valóban segíthetnek egy dédelgetett vágy teljesítésében, de ez nem azt jelenti, hogy csak velük kell enned, mindenben be kell tartanod a mértéket. A felesleges hormonok csak károsíthatják a hormonrendszert. Nem szabad elfelejteni, hogy ha abbahagyja a hormonokat tartalmazó ételek fogyasztását, akkor a mell visszatér az állapotához.
 • A dióval ellátott méz segít a különféle betegségekben, valamint javítja az emlőmirigyek állapotát. Egy ilyen édes keverék rendszeres használatával a melle lekerekedettebb és tónusosabb lesz.
 • A gyönyörű dekoltázshoz helyesen kell étkeznie, beleértve a napi étrendben is a friss zöldségeket és rostokban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag gyümölcsöket, ezek általában javítják a bőr állapotát. De sajnos nagy mennyiségeket nem lehet beszerezni.
méz és dió mellnagyobbításhoz

Az étel segítségével megpróbálja növelni a melle méretét, ne feledkezzen meg a fizikai gyakorlatokról, könnyű masszázst adva hozzájuk.

FONTOS: Meg kell szabadulnia a rossz szokásoktól. A gyönyörű mellszobor fő ellensége a dohányzás. A dohányzó nőknél a mell gyorsabban elveszíti alakját és megereszkedik. A koffeinnel és az alkohollal való visszaélés szintén nem tesz jót az emlőmirigyeknek.

Mellnagyobbító gyógyszerek

Azokból a gyógyszerekből, amelyek két méretben ígérik a mell emelését, étrend-kiegészítőket lehet megemlíteni. Ezek biológiailag aktív kiegészítők, amelyek természetes női hormont vagy a női testben a nemi hormonok termelésének stimulánsait tartalmazzák. Ezeknek a gyógyszereknek a szedésével egy időre mellnagyobbítást érhet el. A fogadás megtagadása után a mell eredeti méretére vált.

FONTOS: Az ilyen gyógyszerek szedése anélkül, hogy orvoshoz fordulna, és még inkább ellenőrizhetetlenül veszélyes az egészségre. Rendkívüli kárt okozhat a szervezetben, és a hosszú távú kezelés nagyon költséges lehet. Az étrend-kiegészítők tégelyei sokkal drágábbak.

mellnagyobbító tabletták

Mellnagyobbító tabletták

FONTOS: A mellnagyobbítást ígérő tabletták fitoösztrogént, női hormont tartalmaznak. De érdemes megjegyezni, hogy nem kezdheti el a hormonális tabletták szedését, csak egy barátja tanácsára.

Ha az emlőmirigyek kis méretének oka a női nemi hormonok alacsony tartalma - az orvosnak meg kell tudnia. Speciális elemzések és vizsgálatok segítségével.

Miután megnagyobbította a melleket hormonális tabletták segítségével, a következőket kaphatja:

 • A menstruáció hiánya, a meddőségig
 • Daganatok
 • Hormonális zavarok
 • Petefészek diszfunkció
 • A méh és a hüvely méretének változásai
 • A gyógyszer abbahagyása után új szerkezetátalakítás kezdődik a szervezetben, csomópontok és ciszták kialakulása lehetséges az emlőmirigyekben.

FONTOS: Az ígért eredmény csak akkor jön, ha a tablettákat folyamatosan szedik. Miután megtagadta a hormonális tabletták szedését, a melle visszatér normális méretére.

Japán módszer a mellnagyobbításra

Japán technika a kis mell megnagyobbítására

Megpróbálhatja megszerezni a kívánt méretű melleket a japán technikával. Ezt a technikát a japán nő, Mieko Yoshimaru fejlesztette ki, akinek először az első mellmérete volt, és ennek eredményeként a negyediket is megkapta. Ebben a technikában nincs semmi bonyolult, rendszeresen végezzen egy sor gyakorlatot és masszírozzon.

FONTOS: A lényeg a belső állapot. Csak pozitív eredményre kell hangolódnia, el kell engednie minden ellenérzést és negatívumot, és szeretettel kell tekintenie az egész világra.

 • A reggeli emelkedés során egyik tenyerét a másikra kell pihentetnie, miközben a kezét mellkas szintjén kell tartani. Vegyen egy mély lélegzetet, és a kilégzéskor kezdje el nyomkodni az ujjaival. Ebben az esetben nyolcig kell számolni. Ugyanezeket a gyakorlatokat úgy kell elvégezni, hogy a karokat a test jobb és bal irányába mozgatják. Rendszeres elvégzése segít erősíteni a mellkas izmait.
 • A második gyakorlat megfelelő időben végezhető el. Ehhez meg kell masszírozni az alkart. Bemelegítés után meg kell ragadnia a zsírlerakódásokat a kezével, a kéz ezen a részén, és mintha a mellkasához kellene nyomnia. A japán nő szerint ők segítenek a mell megnagyobbításában. Ezt felváltva kell elvégezni, mindkét kézre öt percig
 • A melleit hasi zsírral is kitöltheti. Ehhez lefekvés előtt meg kell masszírozni a hasat, annak felső részén. Ugyanazokkal a mozdulatokkal, mint a kargyakorlatnál, próbálja meg a hasból a zsírt a mellkasába tolni
 • A testmozgás hatásának javítása érdekében stimulálni kell az aktív pontokat. A combokon, belülről helyezkednek el. A japán orvoslás szerint ezen pontok stimulálása hozzájárul a női nemi hormonok szervezet általi termeléséhez. Ami viszont hozzájárul a mell méretének növekedéséhez
 • A nő gyönyörű a természetes szépségével. Ne áldozzon értékes egészséget olyan módszerek megtapasztalásával, amelyeket a tudomány nem erősít meg.
 • Az önhipnózis fontos szerepet játszik a mellnagyobbítás szempontjából, népi módszerekkel. Egy nő számára úgy tűnik, hogy a melle valóban megnőtt, de ez gyakran önbecsapásnak bizonyul.
 • Az egészséges táplálkozás szabályainak betartásával, fizikai gyakorlatok elvégzésével és a bőr ápolásával a dekoltázs területén javíthatja a mell formáját, rugalmasabbá teheti azt.
 • Nem próbálhatja meg növelni a méretét, húsz év alatti lányok. A pubertás alatt a test súlyosan károsodhat
 • A mellkas vizuális növelésének egyszerű és hatékony módja karcsú testtartás. Tartsa mindig egyenesen a hátát, és a melle nagyobbnak tűnjön.
 • A helyesen felszerelt melltartó segít megbirkózni ezzel a problémával. Képesnek kell lennie a megfelelő ruhák kiválasztására is, amelyek hangsúlyozzák és vizuálisan megnövelik a mellkas területét.
 • Használhatja hollywoodi sztárok titkát, amelyeknek nincs görbe formája. A tonális eszközök helyes alkalmazásával a mellkas elegánsnak és másoknak örömére szolgál.
 • Ha a vágy a negyedik méret megszerzésére nagyon erős, akkor jobb, ha egy plasztikai sebész szolgáltatásait veszi igénybe. A népszerű módszerek egyike sem segít ilyen eredmény elérésében.
biológiailag aktív pontok stimulálása mellnagyobbítás céljából

FONTOS: A kitűzött cél teljes megvalósításához feltétlenül csak a hátadon kell aludnod, és hinned kell a pozitív eredményt.

Mellnagyobbítás ruházattal

A mellkas hízelgésének legjobb módja egy push-up melltartó vagy párnázott melltartó viselése!

Az egyetlen negatívum: ilyen fehérneműt nem lehet minden nap viselni, mivel az emlőszövet természetellenes, emelkedett helyzetet foglal el, ami megzavarja a megfelelő vérkeringést. Ezenkívül a hab visszatartja a levegőt, amely veszélyes ennek a finom szervnek az izmaira és szöveteire.

A mellkas területén lévő V-alakú nyakkivágás, buja fodrok, lepattanások, ruhadarabok segítenek a mellkas vizuális növelésében.

Gyors hatás

Gyors hatást nyújtanak a hormonális gyógyszerek, amelyek növelhetik az ösztrogént a női testben - ez az anyag felelős a hölgy megjelenésének vonzerejéért, nőiességéért.

Nem írhat fel magának hormonokat, hogy ne az ellenkező eredményt érje el. A helytelen adagolás daganatok kialakulásához, az arc, valamint az egész test túlzott szőrösségéhez vezethet.

Mell diéta

Termékek Leírás
Szója Nagy mennyiségű ösztrogént, valamint fehérjéket tartalmaz, amelyek pozitívan befolyásolják a mell növekedését.
Avokádó Ez az egészséges zsírok forrása. Heti három avokádó segít kissé megnagyobbítani a melleit.
Hínár Normalizálja a hormonális egyensúlyt, és nemcsak elősegíti a mell növekedését, hanem megakadályozza az emlőrák megjelenését is.
Káposzta A brokkoli, a karfiol és a vörös káposzta segíthet a mell megnagyobbításában.
Zöldek A zöld ételek segítenek a kötőszövet megerősítésében, ennek eredményeként a mell megnagyobbodásában.
Almák Egyél két almát naponta, és ezek pozitív hatással lesznek a melledre.
Magok A kívánt eredmény elérése érdekében len- és ánizsmagok vásárolhatók pult nélkül.
Hüvelyesek A hüvelyesekből sokféle saláta készíthető. Ezek a termékek segítenek az űrlapok rögzítésében.

A fő termék természetesen a káposzta. Megjegyezzük azonban, hogy egy nő életkorával ez a zöldség kevésbé hatékony. De ha fiatalkorától kezdve rendszeresen felveszi a káposztát az étrendbe, akkor a lány a jövőben egy terjedelmes mellszobor tulajdonosa lesz.

Egy másik hasznos eszköz ebben az esetben a tejtermékek használata. Ugyanis a tejföl, a túró, a teljes tehéntej hasznos.

Még ha nem is sikerül jelentősen növelni az űrlapokat ezekkel a termékekkel, akkor is elérhet kisebb változásokat. Ezenkívül a megfelelő táplálkozás nagyon előnyös.