A 8 leghatékonyabb mellnagyobbító gyakorlat

A lány mellnagyobbítási gyakorlatot végez

Nehéz olyan nőt találni, aki teljesen elégedett lenne mellei alakjával és méretével. Sokak számára úgy tűnik, hogy ezt a „hibát" csak műtéttel lehet kijavítani. Káposzta evése, tabletták szedése, krémek dörzsölése - mindez hatástalan, és néha veszélyes! A mellnagyobbítás gyakorlatai a segítségedre lesznek.

Természetesen senki sem ígéri az emlőmirigyek azonnali növekedését 3 mérettel egyszerre. Egy gyakorlatsor segíti a mell rugalmasságát, megakadályozza a megereszkedést és erősíti a mellizmot. A siker kulcsa a megfelelő hozzáállás és akaraterő.

A terhelés hatása a mellkas állapotára

Kétféleképpen lehet a kívánt mellméretet elkészíteni: természetes és mesterséges. De érdekel minket a választott módszer egészségi állapota, ezért az első módszert választjuk. A mesterséges implantátumok beültetése további problémákat okozhat nem gyógyuló hegek vagy gennyesedés formájában. Ezért fontolja meg egy hatékony és népszerű módszert a lányok melleinek növelésére anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Van egy tévhit, hogy a gyakorlatok maguknak az emlőmirigyeknek térfogatot adhatnak. Valójában a rendszeres testmozgás segít megerősíteni a mellkas izmait, aminek következtében a mellszobor térfogata nő. Ezért, kedves hölgyeim, tegyenek különbséget a mirigy és a mellizom fogalma között.

Még azoknak a nőknek is, akik a plasztikai műtét mellett döntenek, meg kell erősíteniük melleiket fizikai gyakorlatok segítségével. Végül is az implantátumok megnehezíthetik a gyenge mellizmokat, és csúnyán nézhetnek ki. A szoptatós anyáknak is szükségük van egy terhelési komplexumra, hogy mellkasuk mindig tónusos és rugalmas legyen, és ne ereszkedjen meg a tej súlya alatt.

És mégis, ha úgy dönt, hogy fizikai gyakorlatokkal növeli melleit, akkor jelentős erőfeszítésekre kell készülnie. A mellszobor nem fog nőni havi három egyszerű edzéstől. Az ilyen terhelések csak megfeszítik az izmot, megakadályozva, hogy megereszkedjen. A mell növekedéséhez türelemre és kitartásra van szüksége, és fel kell készülnie az izomfájdalmak fokozott edzésére.

Ne feledje, hogy az izmoknak pihenniük kell a stressztől, ezért az edzést hetente legfeljebb háromszor végezzük. A női mell növelésére irányuló gyakorlatok segítségével gyönyörű mellszobrot kezdünk kialakítani, ehhez vásárolunk egyenként 10 kilogrammos összecsukható súlyzókat.

Természetesen nem csak gyakorlatok segítségével tudod "felpumpálni" a mellkasodat, mint Pamela Anderson, de a formája javítása és egy kis méret növelése reális, ha nem vagy lusta!

Sportruházat és bemelegítő mellnagyobbító gyakorlatokhoz

Egyenruha és bemelegítés

Miután már feltöltötte felszerelését, áttérünk a sportruházatra. Felejtsd el a mesterséges szintetikus pólókat és pólókat, nem engedik a bőrt lélegezni, sőt bőrirritációt is okozhatnak. A mell térfogatát növelő gyakorlatokhoz válasszon megfelelő méretű natúr sportfelsőt. Megtámasztja a mellkast, lehetővé teszi a szabad légzést és nem vált ki irritációt.

A mellnagyobbítás gyakorlatainak sorozatát, mint minden terhelést, kötelező bemelegítéssel kell kezdeni. Ez az izmok felmelegítéséhez szükséges, hogy elkerülje az esetleges sérüléseket. Ebből a célból bekapcsolhatja kedvenc ritmikus zenéjét, és emlékezhet az aerob gyakorlatokra. 5 perc tánc elegendő ahhoz, hogy az izmok működőképes állapotba kerüljenek.

A mellnagyobbítás alapvető gyakorlatait súlyzókkal végezzük

A TOP 8 hatékony gyakorlat

Már tudja, hogy a testmozgással történő mellnagyobbítás egészen valóságos! A javasolt komplexum segítségével néhány hónap alatt 1 mérettel megnövekszik a mellszobor. Elkezdjük serkenteni a mell növekedését, ugrásszerűen.

 1. Összeszorítjuk a tenyerünket. Vegyen fel egy szokásos testtartást: a lábak vállszélességben legyenek egymástól, a test egyenes. A tenyerünket összehajtjuk magunk előtt úgy, hogy a könyökök mellkasszintben legyenek. Háromig számolva minden erőnkkel összeszorítjuk a tenyerünket, fokozatosan leengedve a kezünket. Ismételje meg a technikát 10-szer.
 2. Fal. Kiválasztjuk a nekünk tetsző ajtónyílást a lakásban, és annak közelében állunk. Kiinduló helyzet: fordítsa hátát az egyik állványnak, és tegye kezét az ellenkezőjére. Ezután elkezdjük megnyomni az állványt, mintha mozgatni akarnánk. 1 percig dolgozzunk. Ezután döntse előre, és ismét nyomja meg a falat 1 percig. A gyakorlatot 3-szor megismételjük.
 3. Ujjfogás. Egyenesen állunk, a lábak vállszélességben. Emelje fel a könyökben hajlított karjait az arc szintjére, ugyanakkor ügyeljen arra, hogy párhuzamosak legyenek a padlóval. Ezután összekulcsoljuk ujjainkat a kastélyba, és megpróbáljuk oldalra tárni a karjainkat. A műveletet 10-szer megismételjük.
 4. Síelő. Kissé növeljük a terhelést, és elkezdjük a gyakorlatot a mellkas növelésére súlyzókkal otthon. Kiinduló helyzet: súlyzók a kezekben, lábak vállszélességben. Enyhén hajlítsa be a könyökét, és kezdje el utánozni a mozdulatokat velük, emlékeztetve a síbotok kilengésére. Fuss így egy percig. Ezután emelje fel a kezét a mellkas szintjére, tartsa néhány másodpercig és engedje le. Ismételje meg ezt a részt 6-szor és az egész gyakorlatot 3-szor.
 5. Snatch, súlyzókkal előadva. Kiinduló helyzet: hanyatt fekve helyezze a kezét súlyzókkal a mellkasára. Kezdje el élesen felemelni és leengedni a karját, ismételje meg akár 8-szor egy sorozatban. A megközelítések száma összesen 3.
 6. Lapos sarok. Kiinduló helyzet: üljön egy széken egyenes háttal, vegyen a súlyzókat a kezébe. Nyomja a könyökét az oldalára, és tárja szét a karjait oldalra. Éles mozdulattal vegye le a könyökét az oldaláról, emelje fel 90 fokkal. Tartsa őket néhány másodpercig, majd lejjebb. Az egyik megközelítésben legfeljebb 12-szer kell megismételnie a gyakorlatok teljes ciklusát - 3-szor.
 7. fekvőtámasz. Ezzel teljes a súlyzókomplexum. Térjünk át a mellkasi izmok otthoni növelésének utolsó részéhez. Fordítsa arcát a fal felé, és tegye rá tenyerét. Kezdje el erősebben nyomni, mintha el akarná mozgatni a falat. Mindig tartsa egyenesen a hátát. A gyakorlatot háromszor 2 percig végezzük.
 8. Spin. Vegyen hason fekvő helyzetet, tenyerével és lábujjaival a padlón. A nők fekvőtámaszait lassú ritmusban hajtják végre, fokozatosan növelve az ismétlések számát 2-ről 20-ra.

A mellnagyobbítás és -feszesítés gyakorlatait nyújtás fejezi be. Kiinduló helyzet: üljön a földön, hajlítsa be a térdét. Hajoljon le, a homlokát támasztja a padlóra, és tegye maga elé a kezét. Próbálja kinyújtani a karját, amennyire csak lehetséges, és maradjon ebben a helyzetben 10 másodpercig. Lazítsa el az izmait, és ismételje meg 3-szor.

Hát nem mítosz – gyakorlatokkal növelni a mell térfogatát? Győződjön meg arról, hogy a gyakorlatok segítenek gyönyörű, lekerekített formák kialakításában, de nem erőfeszítés nélkül. Az edzés hatékonyságát az izomrostok által tapasztalt fájdalom alapján ítélheti meg. Ennek vagy annak a gyakorlatnak a helyességét láthatja a hálózaton található videón.

Plusz 1 méret ászanákkal

Milyen egyéb módszerek segítik a lányok mellszobrának növelését? Az uszodai és evezési órák segítségével 1-szeres mellnagyobbítást érhet el. Ez a sport erősíti és építi a mellkas izomtömegét, ami egy lépéssel közelebb visz a kívánt térfogathoz.

Szeretnéd egynél több mérettel megnövelni a mellszobrodat? A jóga gyakorlatok hűséges asszisztensekké válnak ebben a nehéz kérdésben. Milyen ászanákkal lehet eredményeket elérni?

 1. Harcos. Kiinduló helyzet: a lábak egymástól szélesen. Finoman forgassa bal lábát balra körülbelül 90 fokkal, jobb lábát pedig befelé. Kilégzéskor hajlítsa be a bal lábát térdre. A jobb láb mindig egyenes. Nyújtsa ki a karjait az oldalára a vállvonalig. Finoman fordítsa a fejét balra, nézze meg az ecsetet. Egy ciklus ismétlése 7-szer. Ezután ismételje meg a gyakorlatot a jobb oldalon.
 2. Háromszög. A kiindulási helyzet ugyanaz, mint az előző ászanában. Óvatosan fordítsa el a bal lábát 90 fokkal, a jobb lábát pedig 15 fokkal. Bal kezével próbálja elérni a bokáját, és a jobb kezét irányítsa a lehető legmagasabbra. A karoknak egyenes vonalat kell alkotniuk. A jóga póz nem teszi lehetővé a térd vagy a gerinc hajlítását. Ismételje meg a pózt, de a másik oldalon.
 3. Kobra. A gyakorlatot hason fekve végezzük. Lassan emelje fel a felsőtestét, és engedje le az alsó testét a padlóra. Tartsd meg az egyensúlyt! Hajtsa fel a fejét, és lélegezzen ki. Vissza az eredeti helyzetbe. Ismétlés közben fokozatosan növelje az ászanában töltött időt.
 4. Hagyma. A gyakorlatot hason fekve végezzük. Sima kilégzéskor emelje fel a térdben hajlított lábait a fejéhez. Húzza felfelé, amíg meg nem tudja fogni mindkét bokáját a kezével. Kezdje el kiegyenesíteni a lábát, emelje fel a csípőjét és a mellkasát a padlóról, egyensúlyát a hasára összpontosítva. Maradjon helyzetben fél percig.
 5. Híd. Hanyatt fekve tárja szélesre a lábát. Hajtsa fel a karját, és tegye tenyerét a padlóra. Kilégzéskor kezdje magasra emelni a mellkasát, fokozatosan emelkedve a hídba. Tartsa a pozíciót 30 másodpercig.

A megadott hatékony jógagyakorlat-készlet segít megnövelni egy lány melleit otthon, plusz költség nélkül.

A kívánt eredményt a gyakorlatok és a masszázs kombinálásával is elérheti a mell térfogatának növelése érdekében. A masszázsmozgások ellazítják az izmokat, lehetőséget adva számukra, hogy megfeszüljenek és növekedjenek. Ha rendszeresen végez otthoni gyakorlatokat, 1 mérettel megnövekszik a mellbőség! De ezt csak 2-3 hónapos szorgalmas edzéssel lehet elérni.